Rujukan Umum Peperiksaan Pegawai Teknologi Maklumat Gred F41

0

Peperiksaan Pegawai Teknologi Maklumat Gred F41

Untuk pengetahuan Peperiksaan Pegawai Teknologi Maklumat Gred F41 yang akan berjalan dalam waktu terdekat tidak mempunyai rujukan khas untuk peperiksaan tersebut. Kepada calon Peperiksaan Pegawai Teknologi Maklumat Gred F41, anda tidak perlu gusar sekiranya anda tidak mengetahui soalan-soalan yang bakal anda hadapi nanti.

Sebagai makluman, format Peperiksaan Pegawai Teknologi Maklumat Gred F41 adalah hampir sama dengan format peperiksaan Pegawai Tadbir dan Diplomatik. Berita baiknya, anda boleh menggunakan soalan-soalan exam PTD sebagai rujukan umum Peperiksaan Pegawai Teknologi Maklumat Gred F41 nanti.

Apa yang membezakan kedua-dua peperiksaan ialah, peperiksaan PTD tiada;

Soalan KHUSUS perjawatan Teknologi Maklumat

Oleh itu, jika anda telah membeli rujukan exam PTD, maka anda boleh gunakan contoh-contoh soalan tersebut sebagai rujukan, tetapi kena lakukan sedikit ulangkaji sendiri berkaitan dengan topik ‘Teknologi Maklumat’.

Namun sekiranya anda masih belum mendapatkan contoh-contoh soalan exam PTD tersebut maka anda boleh lakukan pembelian melalui link di bawah, ingat jualan di buka untuk tempoh 48 jam sahaja.

Peperiksaan Pegawai Teknologi Maklumat Gred F41

Atas permintaan ramai maka jualan untuk contoh soalan Peperiksaan Pegawai Tadbir Diplomatik telah kembali di buka, HANYA untuk memahirkan calon Peperiksaan Pegawai Teknologi Maklumat Gred F41 dengan soalan-soalan yang sama dengan exam PTD.

Dapatkan di sini: http://www.tipsptd.com/hop.php?ref=daftar

Ingat soalan-soalan dan panduan PTD ini hanya boleh dijadikan rujukan umum Peperiksaan Pegawai Teknologi Maklumat Gred F41 sahaja. Rujukan untuk memahirkan anda menjawab soalan dan membiasakan diri dengan jenis soalan dan bagaimana hendak menjawab nanti. Lebih dari itu, anda perlu lakukan persediaan sendiri.

Panduan ini lengkap untuk anda memahirkan diri dengan soalan-soalan topik berikut:

  • Pengetahuan AM Malaysia dan Alam Sekeliling.
  • Esei Bahasa Melayu,
  • Esei Bahasa English
  • Soalan-soalan Matematik
  • berserta nota-nota ringkas berkaitan yang mungkin membantu anda menghadapi Peperiksaan Pegawai Teknologi Maklumat Gred F41 itu nanti.

Jualan akan di buka untuk tempoh 48 jam sahaja, dan anda boleh dapatkan melalui link di bawah.

http://www.tipsptd.com/hop.php?ref=daftar

Jika anda buka link di atas dan ada notis JUALAN DITUTUP, maknanya tempoh 48 JAM sudah tamat.

Sekali lagi, jika anda calon F41, rujukan PTD hanya untuk rujukan umum dan anda perlu buat rujukan tambahan mengenai ‘Teknologi Maklumat’.

Kepada calon yang telah pun mendapatkan contoh-contoh soalan Peperiksaan Pegawai Teknologi Maklumat Gred F41 semoga anda berjaya dalam peperiksaan itu nanti. Selamat menjawab dari pihak kami.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.